{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

امیر خدنگ نیکفرجام

امروز اینجا بود!

امیر خدنگ نیکفرجام

دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی

استان خراسان رضوی، شهر مشهد

هنرستان صنایع غذایی شهید یوسفی ناحیه 6 مشهد

این صفحه 2,587 بار بازدید شده

T.me/Businessmodel98
https://www.instagram.com/amir_nikfarjam6/

درس هایی که تدریس می کنم:

دانش فنی پایه صنایع غذایی دهم تولید کمپوت و کنسرو یازدهم کارگاه نوآوری و کارآفرینی یازدهم روغن کشی میوه و دانه‌های روغنی دوازدهم تولید و بسته بندی فرآورده‌های دام و طیور دوازدهم دانش فنی تخصصی دوازدهم

ساعت هایی که آمادگی کلاس خصوصی دارم:

ساعت / روز 10 - 8 12 - 10 14 - 12 16 - 14 18 - 16 20 - 18 22 - 20 24 - 22
شنبه
یک شنبه
دو شنبه
سه شنبه
چهار شنبه
پنج شنبه
جمعه

  تالیفات

  • بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن

  • بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن

  • مقاله Probiotic potential of Lactobacillus strains isolated from Iranian traditional pickled garlic and using them in fermented olive

محتواهای ثبت شده معلم در مقطع دوره دوم متوسطه- فنی

آخرین دبیران فعال در این مقطع تحصیلی