0

چرا وقتی یک ظرف چینی داخل شیر در حال جوشیدن می‌اندازیم، دیگر کف نمی‌کند؟

فیزیک (1) دهم دوره دوم متوسطه- نظری رشته ریاضی و تجربی

سوال: میدونیم که شیر بعد از به جوش اومدن مدتی بعد سطحش حبابی میشه یا به بیان دیگه کف میکنه، خب حالا سوال من از اینجا به بعدش هست...
وقتی یه ظرف چینی (مثل نعلبکی)میندازیم تو شیر درحال جوش دیگه کف نمیکنه!!!
چرا؟ دلیلش چیه؟!
لطفاجوابشو بگین.
ممنون از همه


پاسخ ها : 0
ثبت شده در 21 بهمن 96

پاسخ ها

لطفا برای ارسال پاسخ ابتدا به حساب کاربری خود وارد شوید.